|
Ukrainian муЗичКо....))
|
|
| kid | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 02:00 | Сообщение # 1 |
Зацікавлений
Група: Модератори
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
| отож на прохання нашого Ivan'а створена тема про українську музичку..... тут будемо всьо що її стосується.... розказуємо про новинки, хто що радить послухати і т. д.... ну що ж почну.... зараз маю новий альбом АННИ "Карматреш".... раджу послухати... альбом хто хоце мозе звертатись... ))-_-
Guitar is a human soul, speaking with just six strings.
|
| |
| |
| Ivan | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:47 | Сообщение # 2 |
Зацікавлений
Група: Перевірені
Репутація: 12
| Народ соорі за повтор: я вже писав це повідомлення на темі музика, але думаю що тут воно теж не завадить. От я наприклат по укр музиці походу трохи меломан: слухаю усе від чого норм пре і залежно під настрій. Наприклад коли сумно слухаю щось ліричне напр Друша Ріка, D. lema (хоча попса, зате наша і раджу тому хто не слухав послухати), Скрябіт (теж помалу биком стає), Бумбокс (хоча вони трохи змоскалились і чесно, то впали у моїх очах ) Деколи навіть на реп пробиває Вова зі Львова " в нього слова не дурні і музичка фірмова" тай узагалі штемп актуальні теми піднімає. Хоча мушу сказати шо змоскалився вова тоже хто хоче можу дати його другий альбом ( я розчарувався, чекав більшого ) А взагалі то найбільше люблю смлухати музику під яку можна класно подуріти. Старі альбоми Тартака бо зараз тоже уже трохи фігню гоне Недавно на "таврійських іграх" таку муру співав нема чогось в нього нового такого підривного як колись. Єдиний хто мене цьго року порадував це ТНМК його новий альбом "ReФОРМАТція_2"це просто пруха (можу дати) . Крім того сслухаю ще старий добрий Фліт ніколи не набридає. Тут є все і лірика і норм відрив. Доречі тут чутки ходять про третій його альбом будьласка пітвердіть або спростуйте. Також ще є дуже багато менших гуртів але то вже не таких масштабних.
|
| |
| |
| Степан | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 21:14 | Сообщение # 3 |
Зацікавлений
Група: Модератори
Репутація: 18
| Quote (Ivan) Бумбокс (хоча вони трохи змоскалились і чесно, то впали у моїх очах ) походу вони навпаки українізувались, бо коли вони були Графітом, а не Бумбоксом то в них українських пісень небуло....
Повідомлення відредагував Степан - Вівторок, 06.05.2008, 21:15 |
| |
| |
| Роман | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 22:11 | Сообщение # 4 |
Зацікавлений
Група: Користувачі
Репутація: 18
| Гаран тема.....Нажаль українське я останнім часом майже не слухаю.....Колись слухав.....Взагалі я виріс на тартаку і танку.....Рульно було....Таратак зара вже не той.....(старі альбоми взагалі рвущі), на танок щось мене заїло...... Фліт тоже інколи слухаю....Дайте хтось мені тартака нові альбоми і танка......
|
| |
| |
| Fyg@s | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 22:52 | Сообщение # 5 |
Прихильник
Репутація: 14
| Щодо українського то мабуть Андрій Данилко - месний мафіозі по прізвиську Сердючка.......... А якщо серйозно то давно вже українського не чув. Та мені здається що й слухаи нема шо... А колись слухав.... Жаль..... 
ROCK&ROLL MUSIC "Весь світ - це срака в сраці" Не будь "Калюньою"
|
| |
| |
| Emi | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 01:30 | Сообщение # 6 |
Учасник
Репутація: 17
| Як то нема шо? Та українське вопше супер!!!!!!!! Найкраще це в нас в Україні...... Багато файної музички останніім часом є.......Але шось тепер мене на Бумбокс понесло, але от російські пісні їхні нервують.....вопше москальське не люблю.........Українське назавжди!!!!!!!!1
|
| |
| |
| Grob | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 01:31 | Сообщение # 7 |
Прихильник
| Бумбок руле!!!! Приїжайте 4-го в Чернівці на Бумбокс!!! хатою обезпечч
Безвихідних ситуацій не буває, навіть коли тебе зїли у тебе є два виходи!
|
| |
| |
| Emi | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 01:32 | Сообщение # 8 |
Учасник
| Я так хочу поїхати...........Дуже дуже........Але навіть не наю як туди добратись і нема з ким їхати..........(((
|
| |
| |
| Emi | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 01:35 | Сообщение # 9 |
Учасник
| ти відки наєшг? І останім часом вона вже майже змирилась з усім)) Такшо може й пустила б..........
|
| |
| |
| Grob | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 01:36 | Сообщение # 10 |
Прихильник
| а ти наєш кіко лаве треба, кіко часу?
Безвихідних ситуацій не буває, навіть коли тебе зїли у тебе є два виходи!
|
| |
| |
| Ivan | Дата: Середа, 28.05.2008, 20:51 | Сообщение # 11 |
Зацікавлений
| А я був на їхньому концерні у Ялті. Тоді День міста був. І, як на мій подив, дуже багато було укр. виконавців, яких просто сприймали на УРА!!!! Додано (28.05.2008, 20:51) --------------------------------------------- .....я про Бумбокс....
|
| |
| |
| ЦвітОк | Дата: Неділя, 01.06.2008, 16:43 | Сообщение # 12 |
Учасник
Група: Адміністратори
Репутація: 119
| Я замітила за собою велику прихильність до Океану Ельзи))
Весна прийшла - настрій принесла!... Усміхнись серцем!!!
|
| |
| |
| Ivan | Дата: Четвер, 05.06.2008, 16:20 | Сообщение # 13 |
Зацікавлений
| Quote (ЦвітОк) Я замітила за собою велику прихильність до Океану Ельзи)) А шо там у нього є послухати.... порадь шось а то незнаю з чого почати.....
|
| |
| |
| ЦвітОк | Дата: Четвер, 05.06.2008, 22:08 | Сообщение # 14 |
Учасник
Група: Адміністратори
Репутація: 119
| з ліричних пісень...то просто історія одна була...на моїй з катьою днюсі ми записали до фіга музики на диски...а вони не пішли))))йшли тільки альбоми океану ельзи)) ну во...)) рекомендую-послухай квітка, там де нас нема,весна..і т.д...пісеньки спокійні))
Весна прийшла - настрій принесла!... Усміхнись серцем!!!
|
| |
| |
| Fyg@s | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 18:44 | Сообщение # 15 |
Прихильник
| Мені океан шось не пре... Чому не знаю, ну є пісні прикольні, але то не мій стиль...
ROCK&ROLL MUSIC "Весь світ - це срака в сраці" Не будь "Калюньою"
|
| |
| |