Понеділок, 29.04.2024, 07:47Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Календар новин

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Реклама

Міні-чат

200

Наше опитування

Бути чи не бути Пласту в Калуші?
Всього відповідей: 31

Погода

Погода в Калуші

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачі: 0
Головна » 2009 » Листопад » 18 » Табір
Табір
21:25

Розпочалась підготовка до проведення

першого пластового табору рольових ігор «λегенда» 


Восени 2009 розпочалась підготовка, а літом 2010 року відбудеться перший пластовий табір рольових ігор «λегенда». 

Уявіть собі світ відважних воїнів, могутніх чарівників та жахливих потвор. Уявіть світ стародавніх руїн, величезних печер і безкраїх диких пустель, куди сміють вступити лише хоробрі герої. Уявіть світ мечів і магії, світ ельфів і гоблінів, світ велетнів та драконів. Це світ Табору рольових ігор «λегенда».

Ви приймаєте роль легендарного героя - умілого воїна, хороброго жерця, смертоносного шахрая або творите закляття чарівника. Разом з друзями, використовуючи уяву, ви відправляєтесь в героїчні походи і епічні подорожі, випробовуєте себе в протистоянні з моторошними небезпеками і кровожерливими монстрами у боротьбі зі злом.

Табір «λегенда» - це пригоди в стилі фентезі. Ви створюєте персонажа, збираєтеся в команду з іншими персонажами (вашими друзями), досліджуєте світ і вступаєте в боротьбу з чудовиськами. 

Унікальною гру роблять Майстри. Це люди, які створили для вас світ, де ваші персонажі вступатимуть на шлях надзвичайних пригод та безсмертної слави.

Участь у таборі схоже на фільм або роман у стилі фентезі, за винятком того, що зірками цієї історії є створені вами і вашими друзями персонажі. 

Майстри встановлюють декорації, але ніхто не знає, що відбудеться, поки персонажі чогось не зроблять - і тоді може статися все, що завгодно! Ви можете досліджувати темні підземелля, руїни міста, загублений у джунглях храм або повну лави печеру під таємничою горою. 

Ви розв'язуєте загадки, говорите з іншими персонажами, боретеся із фантастичними чудовиськами і знаходите магічні предмети і скарби. Це колективна гра, в якій ви і ваші друзі разом прагнете пройти пригоди і отримати задоволення. Це табір-оповідання, де ви обмежені тільки своєю уявою. Це табір-пригода в стилі фентезі, побудована на традиціях найбільших історій цього жанру. 

У пригоді ви можете спробувати все, що спаде на думку. Хочете поговорити з драконом, а не битися з ним? Хочете прикинутися орком і проникнути в їх мерзенне лігво? Давайте, спробуйте. Вас може чекати цілковита невдача, але так чи інакше ви внесете вклад у розвиток сюжету пригоди і ймовірно отримаєте задоволення. 

Ви «виграєте» у грі, беручи участь в захоплюючій історії про хоробрих шукачів пригод, що долають смертельні небезпеки. У гри немає кінця; закінчивши один сюжет або завдання, ви можете почати нове. 

В ході гри ваш персонаж стає сильнішим. Кожне переможене чудовисько, кожна завершена пригода і кожен знайдений скарб не тільки робить внесок в сюжет, але дає вам нові можливості. Це збільшення потужності відбивається рівнем персонажа; в ході грі він отримує більше досвіду, піднімає рівень і освоює нові, більш потужні здібності. 
Іноді вашого персонажа може спіткати невдача. Але навіть якщо він переможений, ви не «програєте». Ви можете і не завершити пригоду, але якщо ви добре провели час і створили історію, яку всі надовго запам'ятають, значить, вся група виграла.

Любителі рольових ігор планують провести пластовий табір "Легенда” присвячений рольовим іграм, влітку 2010 року.

Вік учасників від 13 до 113 років. Тобто, бути учасником табору можуть старші пластуни, а також пластуни сеньйори. 

Зголошуватись на табір обов'язково потрібно ще до літа. Це потрібно для того, щоб майстри з учасниками встигли створити його героя, написати особисту карточку персонажа з усіма його даними, пройти інструктаж з правил гри. Без усього цього пластуни не зможуть взяти участь в таборі «Легенда».

Усі бажаючі можуть зголошуватись по тел: 097 878-99-88 — пл. сен. Павло Білоус, ОЗО

097 96-75-289 — пл. прих. Ольга Красовська

або на скриньки: pavlo.bilous@gmail.com, eredelka@gmail.com

Всім, хто хоче провести свого героя через небезпечні підземелля, дрімучі ліси, височенні гори та підступні лабіринті, зголошуйтесь на табір «λегенда».

Переглядів: 988 | Додав: Лесик | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024 |